Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@06:05:44 GMT

افزایش ۲.۳ درصدی تولید معادن مس جهان

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۵۲۵۳۴

میزان تولید معادن مس شرکت های جهان طی ۱۲ ماهه سال ۲۰۱۸ میلادی، ۲.۳ درصد افزایش یافت.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، براساس تازه ترین گزارش گروه مطالعات بین المللی مس (ICSG)، تولیدکنندگان معادن مس جهان از ابتدای ژانویه تا پایان دسامبر ۲۰۱۸، حدود ۲۰ میلیون و ۵۲۰ هزار تن ماده معدنی تولید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رقم در سال ۲۰۱۷ میلادی، ۲۰ میلیون و ۶۰ هزار تن بود.

از این میزان، ۱۱ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۲۰۰ تن مربوط به قاره «آمریکا»، ۴ میلیون و ۲۲۵ هزار و ۲۰۰ تن «آسیا»، ۲ میلیون و ۱۷۹ هزار و ۵۰۰ تن «آفریقا»، یک میلیون و ۸۱۶ هزار و ۹۰۰ تن «اروپا» و یک میلیون و ۸۲ هزار و ۲۰۰ تن مربوط به «اقیانوسیه» بوده است.

تولیدکنندگان جهانی مس طی ۱۲ ماهه سال گذشته میلادی، ۲۳ میلیون و ۸۷۶ هزار تن مس تصفیه شده تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال ۲۰۱۷ میلادی، ۲۳ میلیون و ۵۲۴ هزار تن بود که نشان دهنده افزایش ۱.۵ درصدی است.

در همین مدت، ظرفیت معادن مس جهان به ۲۳ میلیون و ۷۸۳ هزار تن رسید که نسبت به سال ۲۰۱۷ میلادی (۲۳ میلیون و ۸۶۶ هزار تن)، حاکی از کاهش ۳ دهم درصدی است.

کاهش قیمت جهانی مس

بنا به این گزارش، قیمت جهانی مس که طی ماه گذشته با افزایش مواجه شده بود، اکنون مقداری کاهش یافته است. به طوری که قیمت این فلز از حدود ۶۵۰۰ دلار بر تن در ماه مارس به حدود ۶۳۹۰ دلار در تن طی روزهای اخیر رسیده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: معادن مس تولید مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، اسماعیل نمازی با اشاره به آمادگی نیروگاه‌های کشور برای تأمین برق پیک تابستان امسال، افزود: از این میزان تولید ۶۱ درصد آن مربوط به واحد‌های سیکل ترکیبی است که میزان تولید انرژی آنها با افزایش ۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به حدود ۱۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم با افزوده‌شدن هشت واحد بخار جدید در نیروگاه‌های غرب کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، سبلان، بعثت پارس جنوبی (دو واحد) و ارومیه شاهد جهش تولید نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به‌عنوان واحد‌های تولیدکننده برق دوستدار محیط‌زیست هستیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی از کارآمدترین روش‌های بهبود راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور به شمار می‌آید که نه‌تن‌ها برای صنعت برق، بلکه برای محیط‌زیست و صرفه‌جویی در مصرف سوخت نیز بسیار مؤثر است و در سال‌های آینده شاهد تأثیر گسترده آن خواهیم بود. نمازی گفت: تنها از محل افتتاح این واحد‌های جدید سالانه دو میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه در فروردین‌ماه بخش اعظم برق موردنیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین شده است، گفت: میزان تولید برق واحد‌های گازی در این مدت با افزایش ۱۲ درصدی به چهار میلیون مگاوات و سهم تولید واحد‌های بخاری نیز به ۵.۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان