Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل شرکت مس با بیان اینکه شرکت مس در دوره ۱ماهه منتهی به پایان اسفند۹۸ از محل فروش محصولات خود ۲۵,۱۸۷میلیارد ریال درآمد داشته است گفت: خوشحال هستیم در حوزه فروش موفق به ثبت رکورد فروش ۲۲۰هزار و۷۰۰میلیارد ریالی برای نخستین‌بار در تاریخ شرکت شدیم.

 به نقل از مس پرس، اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت مس با اعلام این خبر افزود: همچنین تا پایان سال 98 تولید کاتد شرکت مس برای اولین بار در تاریخ شرکت به 250 هزار و 133تن رسید و تولید کنسانتره شرکت مس نیز برای اولین بار از 1 میلیون و180 هزار تن فراتر رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعد محمدی با اعلام اینکه فروش شرکت مس در سال گذشته و به رغم مناسبات سختی که بر شرایط اقتصادی کشور حاکم بود به طور کامل و حتی بیش از برنامه محقق شد تصریح کرد: هرچند قیمت جهانی مس نسبت به مدت مشابه سال 97  کاهش چشمگیری داشت؛ اما میزان فروش شرکت در سال 1398 نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، رشدی بیش از 125 درصدی داشته است.

مدیرعامل شرکت مس افزایش حجم تولید شرکت، نرخ ارز و بازاریابی گسترده را از مهم‌ترین دلایل رشد سودآوری شرکت مس دانست و گفت: همچنین در سال گذشته و به‌رغم تحریم‌های سخت قدرت‌های استکباری و سخت‌ترین شرایط مبادلات بین‌المللی موفق به ثبت بیش از 1 میلیارد دلار صادرات شدیم که در مقایسه با سال 1397 رشد بیش از دوبرابری صادرات را شاهد بودیم.

وی درباره سایر دستاوردهای شرکت مس گفت: خوشبختانه سهام مس تحت تأثیر عملکرد خوب شرکت مس، سال پربازدهی را تجربه کرد؛ به‌طوری‌که ارزش بازار شرکت مس از 30هزار میلیارد تومان به بیش از 72هزار میلیارد تومان رسید.

سعدمحمدی با قدردانی از همراهی سهامداران مس گفت: سهام مس جزو سهم‌های بنیادی در بازار سرمایه محسوب می‌شود و با توجه به موقعیت استراتژیک فلز مس و آینده درخشان فلز سرخ در مناسبات اقتصادی دنیا، بدون شک سهام مس ارزندگی و ارزش خود را حفظ خواهد کرد.

وی افزود: بازدهی بیش از 2632درصدی سهام شرکت مس از بدو پذیرش در بورس در سال 1385 تأییدکننده این موضوع است که این سهم حتی در مواقعی که قیمت جهانی مس با کاهش شدید نیز روبه‌رو بوده، سودآوری خود را حفظ کرده است.

مدیرعامل شرکت مس تصریح کرد: در سال گذشته، سهام شرکت ملی صنایع مس ایران بازدهی 143درصدی را باوجود کاهش قیمت جهانی مس نصیب سهامدارانش کرده است که بازدهی سالیانه سهام شرکت طی یک دهه اخیر محسوب می‌شود.

 تسنیم  

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۴۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی

تحلیل‌های مستقل نشان داد که جدیدترین گوشی‌های هوشمند هواوی، مجهز به مدلی از پردازنده پیشرفته ساخت چین هستند که سال گذشته رونمایی شد و توانایی این شرکت چینی برای حفظ تولید تراشه جنجالی را منعکس کرد.

به گزارش ایسنا، سری پورا ۷۰ (Pura ۷۰) که هفته گذشته توسط هواوی معرفی شد، مجهز به پردازنده Kirin ۹۰۱۰ است که در بررسی این دستگاه توسط شرکت مشاوره تِک اینسایتس، مشاهده شد. این یک نسخه جدیدتر از محصول Kirin ۹۰۰۰s است که توسط شرکت تراشه سازی SMIC برای گوشی «میت ۶۰ پرو» ساخته شد و باعث نگرانی مقامات آمریکایی شد که از نظر آنها، تراشه هفت نانومتری، فراتر از توانمندیهای چین است.

هواوی از زمان معرفی مدل «میت» در اوت سال گذشته، حیات دوباره را تجربه کرده و سوار بر موج ستایش از توانایی این شرکت برای تحقق نیمه رسانای پیشرفته با وجود تشدید محدودیتهای صادرات فناوری آمریکا شده است.

طبق آمار بازار که توسط تحلیلگران جفریز بررسی شده است، سری پورا ۷۰، در مدت دو روز از آغاز عرضه، به فروش رسید. مقامات آمریکایی اکنون سرگرم ارزیابی تحریم‌های بیشتر برای مهار این شرکت و بلندپروازیهای چین در عرصه ساخت نیمه رساناها هستند.

شرکت تِک اینسایتس اعلام کرد کاملا مطمئن است مدل پورا، حاوی پردازنده Kirin ۹۰۱۰ هواوی است که با فناوری پیشرفته تر از فرآیند تولید هفت نانومتری مرسوم شرکت SMIC تولید شده است.

لاین «پورا» که سابق بر این به عنوان «سری پی» شناخته می شد، معمولا به دلیل قابلیتهای قدرتمند دوربین، پرفروش بوده اند. فراهم کردن یک گزینه جدید برای کاربران چینی، فشار بیشتری بر فروش آیفون می آورد که تا سپتامبر، خبری از مدل جدید آن نیست. بانک جفریز اعلام کرد هواوی احتمالا سهم بازار بیشتری را در آستانه جشنواره فروش ۱۸ ژوئن، کسب خواهد کرد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، برای هواوی، این گام دیگری به سوی بازسازی کسب و کار مصرف کننده است که با تحریم‌های دوران ترامپ، نابود شد. این شرکت از نظر سهم بازار چین در سه ماهه اول امسال، با اپل برابری کرد که نشان دهنده ضعیف شدن سهم سازنده آیفون در این بازار طی ماههای اخیر بوده است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد